Nanuk-kangas (vihreä,pinkki) | Kankaat, Puuvillakankaat | Marimekko

Olet täällä

Nanuk-kangas

42,18 €
/ raportti
Väri: 
vihreä,pinkki
-+ = 1,14m

Kuvaus

Nanuk, tuo viisas valkoinen jääkarhu, on saanut takapihalleen etelästä eksyneen rehevän metsän. Ennen jäälautoilla kellinyt ja kalastellut valkoturkki opettelee nyt elämään keskellä uhkeita kukkivia puita. Tämä Teresa Moorhousen suunnittelema Nanuk-kangas on sekä lasten että lapsenmielisten mieleen.

Lisätiedot

Tuote:

Nanuk-kangas

Tuotekoodi:

063798

Kuosi:

Nanuk

Raportin pituus:

114

Tekniset tiedot

Öko-Tex sertifikaatti:

Material

Paino:

0.21 kg

Materiaalit:

100%puuvilla

Hoito-ohjeet

CKXLQ

Kankaan raportti

Marimekon kankaat myydään joko metreittäin tai raporteittain. Raportti tarkoittaa kokonaisen, toistuvan kuvion pituutta. Joidenkin kankaiden raportti on yli metrin pituinen ja kuvio suunniteltu käytettäväksi kokonaisena. Näitä kankaita emme myy metreittäin, sillä haluamme kunnioittaa kuvion kauneutta.

Raporttiraja

Suuri osa Marimekon kankaista painetaan laakapainotekniikalla, joka on ollut Marimekko-designin ydin alusta asti. Laakapainetussa kankaassa painokaavioiden rajakohdan voi usein erottaa hieman tummemmasta vaakaraidasta, jota kutsutaan raporttirajaksi. Raporttirajat ovat Marimekon kankaiden luonteenomainen piirre, jotka kertovat tarinaa Marimekon pitkästä kangaspainoperinteestä.

Raporttirajat syntyvät painotekniikalle ominaisesta värien päällekkäinmenosta kaavioiden rajoilla, eikä niitä laakapainossa voida välttää. Rajat eivät kuitenkaan millään tavoin alenna kankaan laatua – päinvastoin: monet suunnittelijat ovat suunnittelussaan hyödyntäneet raporttirajoja ja värien päällekkäisyyksien avulla luoneet täysin uusia värisävyjä.

Jaa